Județele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

0 3.455

Astăzi este ziua în care au fost înregistrate cele mai multe cazuri noi de coronavirus, la nivel național. Care sunt județele care au avut cel mai mare număr de cazuri noi.

Județul care se află pe primul loc în clasamentul județelor cu cel mai mare număr de cazuri este Dâmbovița, unde au fost înregistrate 59 de cazuri în 24 de ore, în timp ce în București, Brașov și Argeș au fost confirmate câte 53 de cazuri noi, conform Digi 24 .

Chiar și așa, sunt câteva județe în care nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore. Brăila, care rămâne la 253 de cazuri în total, Satu Mare, unde au fost confirmate până acum doar 81 de cazuri, Sălaj, cu 121 de cazuri de la debutul pandemiei, și Vaslui, cu 198 de cazuri.

După creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel național, autoritățile lansează un apel public. Grupul de Comunicare Strategică a tansmis populației să respecte cu strictețe măsurile de protecție sanitară, să poarte măști și să păstreze distanța.

Sursa: Digi 24

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.