Restricții în trafic pe Calea Cisnădiei și str. Podului – Lucrări importante la drumuri

0 761

Restricții pe Calea Cisnădiei, în zona sensului giratoriu cu strada Gh. Dima.  De vineri, 10 iulie, ora 22 și până sâmbătă, 11 iulie, ora 5, sensul giratoriu de la intersecția Căii Cisnădiei și str. Gh. Dima va fi închis traficului pentru frezarea asfaltului vechi.

Reamintim că strada Calea Cisnădiei este în prezent în lucru pe porțiunea dintre strada Gh. Dima și ieșirea din municipiu pentru lărgirea carosabilului, o investiție care are ca scop fluidizarea traficului în această zonă aglomerată. Până în prezent s-au efectuat lucrări pe tronsonul dintre str. Siretului și str. Arieșului, efectuându-se săpăturile, reconfigurarea carosabilului, așezarea bordurilor pe noua poziție, modernizarea canalului pluvial și racordarea la acesta a blocurilor din zonă, iar în prezent se lucrează la crearea canalizației subterane pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate.

Lucrările continuă și pe strada Podului, cu un nou tronsonStrada Podului

Pentru a avansa mai repede cu această lucrare constructorul începe de luni, 13 iulie lucrul pe un al treilea tronson, cel dintre Calea Gușteriței și strada Oltețului. Pentru aceasta, traficul va fi restrâns în primă fază pe o singură bandă și se va circula alternativ pe cele două sensuri. Modernizarea străzii Podului include lucrări ample la rețelele de apă și canalizare, dar și la drum și trotuare. Până în prezent SC Apă Canal a lucrat la rețelele de utilități pe tronsonul dintre strada Pinului și fabrica de cărămidă, iar pe tronsonul dintre ieșirea spre Agnita și fabrica de cărămidă Primăria Sibiu a lucrat și la utilități și la drum.

Prin urmare, șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită și să ocolească pe cât posibil aceste zone în care se lucrează.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu


 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.