Iohannis: „Nu e timpul orgoliilor politice. Virusul e real, nu are culoare politică”

0 299

⇓ Ascultă știrea ⇓

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că a trimis Parlamentului o informare referitor la inițiativele pe care le-a avut în perioada stării de urgență. Șeful statului a menționat că măsurile restrictive au avut ca scop evitarea unui scenariu negru. 

Șeful statului a făcut apel, joi, la colaborarea loială între toate instituțiile statului, menționând că nu este momentul orgoliilor politice.

„Nu e timpul orgoliilor și disputelor politice. Salvarea vieților românilor trebuie să fie mai presus de orice. Politicienii din toate partidele trebuie să fie la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă. Românii au nevoie de argumente raționale, solide, de soluțiile cele mai bune pentru societate. E nevoie ca împreună, uniți, să transmitem cetățenilor un mesaj unitar: virusul e real, nu are culoare politică, nu dispare prin lege sau prin negarea lui”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a mai spus că pentru a ne apropia de normalitate trebuie să respectăm, fiecare dintre noi, regulile de igienă.

„Am intrat de jumătate de an într-o perioadă cu extrem de multe incertitudini. E normal să simțim nesiguranță. Avem soluții pentru a ne relua viețile cât mai aproape de normalitate, dar ține de fiecare dintre noi să reușim asta. Oricâte eforturi ar face statul, ține și de conștiința fiecăruia. Să purtăm mască, să păstrăm distanța socială și să ne spălăm pe mâini. Să nu pierdem ce am câștigat deja. Suntem o nație puternică”, a adăugat șeful statului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.