Vitezomani prinși pe Șoseaua Alba Iulia – Unul conducea cu 131 km/h

0 1.643

⇓ Ascultă știrea ⇓

O acțiune fulger a avut loc, miercuri, la Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia. Peste 20 de șoferi au fost amendați fiindcă au circulat cu viteză, însă patru dintre ei au rămas și fără permis. 

„La nivelul Judeţului Sibiu, în primul semestrul al anului 2020, viteza excesivă sau neadaptată se menține pe primul loc în topul ”negru” al cauzelor generatoare de accidente rutiere soldate cu consecințe grave, după ce a condus la producerea a 30 de accidente rutiere soldate cu decesul a 5 persoane, rănirea gravă a 14 persoane și rănirea ușoară a altor 31 de persoane.

În acest context, în seara zilei de 8 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cele 90 de minute în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 21 de șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

Viteză de peste 100 km/h pe Șoseaua Alba Iulia

Mai mult decât atât, patru dintre vitezomani au fost amendați cu suma de 2.900 de lei fiecare și s-au ales și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile după ce au fost depistați circulând cu viteza de 102, 105, 106, respectiv 131 km/h într-o zonă în care limita maximă de viteză admisă este de 50 km/h.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.