VIDEO: USR PLUS a lansat oficial candidații la Primăria Sibiu și Consiliul Județean

0 7.342

Președintele USR, Dan Barna, s-a aflat vineri la Sibiu. Acesta i-a prezentat, într-o conferință de presă, pe principalii candidați ai USR PLUS la alegerile locale din județ. usr 14 usr 11

Liderul filialei județene PLUS, Raul Andrei Apostoiu, este candidatul la funcția de primar al municipiului Sibiu, în timp ce președintele filialei județene a USR, Adrian Echert, este candidatul pentru președinția Consiliului Județean Sibiu.

Conferință de presă la Alianța Plus USR – Dan Barna și candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Sibiu

Conferință de presă la Alianța Plus USR – Dan Barna și candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Sibiu

Slået op af Ora de Sibiu i Fredag den 10. juli 2020

 

raul apostoiu 1
Raul Apostoiu

raul apostoiu 5 usr 12„Îi am alături de mine pe Adrian Echert, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean. Este un director de multinațională cu experiență de peste 12 ani și foarte mulți îl cunoașteți și în calitatea lui de președinte al filialei USR Sibiu. De asemenea, mă bucur să îl am alături de mine pe Raul Apostoiu, candidatul nostru la Primăria Sibiu, și de asemenea, președinte al filialei PLUS, un alt coleg de care suntem foarte mândri, inginer în domeniul IT cu experiență relevantă. Diana Mureșan, candidată a Alianței USR PLUS la Consiliul Local și unul dintre spiritele vii și dinamice și plină de energie, care sunt foarte sigur că va aduce în Consiliul Local acel sentiment că rolul comunității contează și vocea cetățenilor poate să devină o voce proprie activă. De asemenea, alături de mine este și Ruxandra Deaconu, candidată la Consiliul Județean, un manager de proiect în domeniul IT cu experiență. Și, bineînțeles, vreau să-l menționez și pe colegul nostru Claudiu Mureșan, candidat la Consiliul Județean, este președintele filialei Mediaș, un om de o mare valoare”, a spus Dan Barna.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.