fc voluntari hermannstadt 1 1400x933 1

A.F.C.Hermannstadt revine pe Stadionul Municipal Sibiu după două deplasări în care a obținut 6 puncte importante, la Iași, cu Poli, și la Ploiești, contra celor de la Chindia.

Adversar în etapa a IX-a din Play-Out-ul Ligii I  va fi cea mai în formă echipă din Play-Out – F.C.Voluntari – care în ultimele 5 etape a înregistrat 4 viictorii și un egal, în runda precedentă contra liderului Viitorul Constanța.

Ilfovenii se situează pe locul 2 în clasament cu 28 de puncte, în timp ce FCH a revenit pe locul 4, cu 24 de puncte, după ultimele două rezultate favorabile. Pentru acest meci, antrenorul principal al echipei are tot lotul la dispoziție, în premieră de când se află la ,,timona” echipei. 

,,F.C.Voluntari este cu siguranță o echipă foarte puternică. Se află într-un moment foarte bun, nu au pierdut nici un meci în acest play-out, au o dinamică bună și au numai rezultate pozitive. Îi respectăm pe cei de la F.C.Voluntari, dar nu ne este teamă de ei. Echipa noastră este motivată pentru fiecare meci din Liga 1. Așa este normal. Și noi venim după două rezultate pozitive, în care am dezvoltat o mentalitate puternică atât pe plan individual, cât și ca echipă. Acest lucru este foarte important – ne concentrăm mai mult asupra noastră.”, a declarat Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.  

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, gol Ousmanne Viera, FCH fiind egalată pe final printr-un gol marcat de Pașcanu. A.F.C.Hermannstadt vs F.C.Voluntari va avea loc sâmbătă, 11 iulie 2020, ora 17:30, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu