Sibiancă amendată după ce s-a fotografiat în poziții indecente cu statuile din Cetatea Alba Carolina

2.132

Pe Facebook au apărut câteva fotografii ale unei tinere în ipostaze indecente. Scenografia a asigurată chiar de statuile din Cetatea Alba Carolina.

Cum imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit numeroase critici, organele abilitate s-au sesizat și au descopetit-o, scrie RealitateadeAlba.

”Urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puțin decente și civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și a demarat cercetări.

Astfel, a fost identificată U.D.M cu domiciliul în județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani. Pentru gestul său a fost sancționată contravențional cu amenda maximă prevăzuta în valoare de 1.000 lei conform art. 2 alin. (1) din Legea 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice republicată. U.D.M. a recunoscut fapta și a șters toate imaginile de pe contul său de socializare”, informează autoritățile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.