894cf1e779dc0a957fe999db87efa990

Pe Facebook au apărut câteva fotografii ale unei tinere în ipostaze indecente. Scenografia a asigurată chiar de statuile din Cetatea Alba Carolina.

Cum imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit numeroase critici, organele abilitate s-au sesizat și au descopetit-o, scrie RealitateadeAlba.

”Urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puțin decente și civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și a demarat cercetări.

Astfel, a fost identificată U.D.M cu domiciliul în județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani. Pentru gestul său a fost sancționată contravențional cu amenda maximă prevăzuta în valoare de 1.000 lei conform art. 2 alin. (1) din Legea 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice republicată. U.D.M. a recunoscut fapta și a șters toate imaginile de pe contul său de socializare”, informează autoritățile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu