fbpx

O fetiță din Sibiu se luptă pentru viață – Micuța Andreea are nevoie de ajutor. Hai să o sprijinim!

3.546

Andreea Teușan are doar 3 ani și 5 luni. Dacă majoritatea copilașilor la această vârstă aleargă zglobii, explorează lucruri noi și își bucură părinții cu primele cuvinte sau cu primele trăsnăi, cazul micuței Andreea este total diferit. Din păcate, micuța Andreea trăiește o adevărată provocare în acest moment, luptându-se pentru viață.

La vârsta de doar doi anișori, aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, boală care o chinuie până în prezent și care pare să se agraveze. Încercând să găsească o soluție pentru a salva fetița de chinuri, părinții au făcut tot ce le-a stat în puteri. “Am căutat cele mai bune clinici cu cei mai renumiți medici din țară, dar din păcate toți ne spun că în România nu se mai poate face nimic, este un caz prea complicat”, a declarat Cristina Teușan, mama îndurerată a fetiței.

Aceasta spune că totul devine din ce în ce mai greu. Andreea suferea crize de epilepsie mai ușoare înainte, dar în ultima perioadă au început să se agraveze din ce în ce mai mult. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea. Din data de 27.06.2020, fetița a fost internată la secția de Terapie Intensivă din Sibiu, unde medicii spun că nu prea mai au ce să-i facă, iar astăzi, copila a fost intubată. “Nu se mai mișca, nu doarme și se alimentează prin sonda prin care își ia și tratamentul. Vă rugăm din suflet, ajutați-ne să putem pleca în străinătate. Cautăm un spital care să ne poată primi pentru mai multe investigații”, a scris mama fetiței într-o postare de pe Facebook. Costurile pentru transport și pentru investigațiile necesare, sunt o povară grea pentru familia Teușan. Părinții fac apel către toți oamenii cu suflet mare. „Oricât de puțin contează foarte mult pentru Andreea”, spun părinții.

Titular cont: ANDREI TEUȘAN IOAN

Pentru EURO: RO89BTRLEURCRT0296401801

Pentru RON: RO15BTRLRONCRT0296401802

Număr telefon: 0749883155

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.