Raed Arafat – ”Este posibil să reintroducem noi restricții în anumite zone”

Este posibilă reintroducerea unor noi restricții în anumite zone ale țării unde numărul cazurilor de coronavirus este crescut, dat totul depinde de cifre, afirmă secretarul de stat Raed Arafat.

„Știți care este treaba? Nu știu dacă mai e posibil să spunem `Stop la mare!` acum. În primul rând, nici legislația nu permite acest lucru. Nu mai avem (…) Singura chestie este să te duci înapoi să pui restricții. Restricții se pot pune. Poate nu național. Și trebuie, la un moment, să vedem cum evoluează și s-ar putea să ajungem să avem nevoie să aplicăm restricții zonale, locale, în anumite zone. Deci, este posibil”, a declarat Raed Arafat la DigiFM.
El a readus în discuție și numărul foarte mare de cazuri continuu în câteva „puncte fierbinți” – București, Argeș, Prahova, Brașov, Dâmbovița, la care se adaugă Galați.
„Dacă continuă această creștere, dacă continuă situația așa, este posibil să se ia anumite măsuri, pe alocuri, pe anumite zone. Asta nu s-a discutat, dar normal că trebuie discutat și în cadrul Grupului tehnico-științific, și la toate nivelurile, ca să se vadă de fapt ce trebuie făcut pentru a opri răspândirea mai departe”, a declarat Raed Arafat.
raed arafatrestrictii noiromaniaSibiustiri ultima oraultima ora
Comentarii (0)
Comentează