Reacția antrenorului de la FC Hermannstadt care a fugit de la locul accidentului – Poliția a intrat pe fir

0 6.406

⇓ Ascultă știrea ⇓

La o zi după producerea accidentului din Piața Mică, conducătorii auto implicați, s-au prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu, pentru a lămuri situația.

În seara de duminică, 12 iulie, antrenorul cu portarii de la FC Hermannstadt Sibiu, Florin Berța a fost surprins când a tamponat o mașină de taxi, în Piața Mică. Șoferul taxi-ului lovit de antrenorul sibian spune că Berța se afla în stare de ebrietate și a părăsit locul accidentului. Șoferul-victimă se afla în apropiere și a asistat la cele întâmplate, reușind să filmeze câteva secvențe din discuția cu individul vinovat, care nega cele întâmplate.

Șoferul pătimaș, s-a adresat organelor competente și a depus o declarație împotriva lui Berța, relatând detaliat cele întâmplate. „Cei doi șoferi s-au prezentat în termenul prevăzut de codul rutier, 24 de ore de la producerea evenimentului, pentru a lămuri situația. Conform procedurilor în vigoare, șoferii au fost testați alcoolscopic. În ambele cazuri, rezultatele au fost negative. În acest sens, au fost aplicate măsurile legale prevăzute de lege, sibianul care a produs tamponarea fiind sancționat contravențional.”, a declarat purtătorul de cuvânt la IPJ, Elena Welter.
Contactat de Ora de Sibiu, antrenorul de portari, Florin Berța, a refuzat să comenteze situația și nu a argumentat în nici un fel infracțiunile săvârșite. „Nu comentez. Nu doresc să intru în polemici, dacă omul asta vrea, asta să facă”, a mai spus Florin Berța.

Vezi video AICI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.