VIDEO – Antrenorul cu portarii de la FC Hermannstadt acuzat că a lovit un taxi în Piața Mică și a încercat să fugă

0 7.270

⇓ Ascultă știrea ⇓

În seara de duminică, 12 iulie, antrenorul cu portarii de la FC Hermannstadt Sibiu, Florin Berța a fost surprins când a tamponat o mașină de taxi, în Piața Mică. Șoferul taxi-ului lovit de antrenorul sibian spune că Berța se afla în stare de ebrietate și a părăsit locul accidentului.

Imaginile uluitoare au fost surprinse duminică, zi în care acesta își serba și ziua de naștere. Berța a fost implicat într-un incident auto, în timp ce încerca să iasă din parcarea din centrul Sibiului. Din păcate, la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, se afla o mașină de taxi, parcată regulamentar, care l-a „împiedicat” pe omagiat să execute manevra în condiții de siguranță, rezultând astfel un accident. Proprietarul mașinii – victima din acest accident, se afla la doar câțiva metri distanță și a fost martor la cele întâmplate. „Duminică seara, în jurul orei 20:00, în timp ce mă aflam în Piața Mică din Sibiu și am mers să plătesc parcarea, am văzut cum domnul respectiv mi-a lovit mașina și a intenționat să plece de la locul accidentului. M-am apropiat de mașina lui și am observat că era sub influența puternică a alcoolului, fiind dificil să porți cu el o conversație. Când a văzut că filmez, a sărit să-mi ia telefonul din mână. Mai mult decât atât, acesta era cu fiul său minor în dreapta care mă amenința că mama lui lucrează în poliție. Deși i-am atras atenția, șoferul și-a continuat deplasarea, conducând agresiv și periculos, așa cum se vede și în video.”, a declarat taximetristul.

Imaginile surprinse sunt foarte sugestive. Berța nega faptul că ar fi lovit mașina, iar fiul său aflat în dreapta aproba cele spuse, subliniind nevinovăția tatălui său prin faptul că mașina „așa era” și amenințând cu faptul că mama lui lucrează în poliție. Trecând cu brio peste provocarea de a pleca de pe loc, fără a opri motorul, acesta s-a deplasat în urma taximetristului, depășindu-l la un moment dat cu o viteză superioară celei admise și făcând abstracție de la regulile generale de circulație, care se aplicau pe acel sector de drum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.