Aproape 800.000 de lei de la Primăria Sibiu, sprijin pentru FC Hermannstadt

3 5.506

Primăria Sibiu sprijină sportul sibian. FC Hermannstadt primește aproape 800.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. 

În ședința extraordinară a Consiliului Local care va avea loc în 16 iulie, primarul Astrid Fodor va propune alocarea de fonduri din bugetul local pentru sprijinirea echipei de fotbal FC Hermannstadt.

„Luna trecută am alocat fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă pentru echipa de baschet CSU Sibiu, iar în această lună voi propune alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a Sibiului – FC Hermannstadt – în valoare de 796.000 de lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. Așa cum am sprijinit industria ospitalității prin măsuri de reducere a impactului negativ al acestei crize generate de coronavirus, sprijinim și sportul de performanță sibian, în situația dificilă pe care o traversează în contextul restricțiilor. Aceste fonduri se adaugă sumelor consistente ce se vor aloca pentru proiectele depuse prin Agenda sportivă”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. Netz scrie

  Sau sa se mai asfalteze vreo 2 strazi???

 2. Un sibian scrie

  Stimata Doamna Primar,
  Oare nu era mai bine daca se construia o noua cresa in Sibiu sau se extindeau 2-3 crese deja existente (inca un etaj la fiecare) cu acei 800000 lei…?
  Sunt sute de familii care nu o sa prinda loc la cresele de stat din Sibiu, in acest an…
  Sunt 7 crese de stat in tot Sibiul, si aproximativ 100 de locuri disponibile…tinand cont de populatia actuala a Sibiului in continua crestere si de familiile care s-au mutat din judetele vecine si de cei care au revenit de pe meleaguri straine…sunt fff putine locuri la crese…
  @Ora De Sibiu – poate faceti un articol si pe aceasta tema

  1. Cititor 13 scrie

   Cum este posibil sa se plătească / sponsorizeze din fonduri bugetare o firmă privata??????
   Alo juridicul??????

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.