fbpx

O fetiță din Sibiu se luptă cu o boală grea și chinuitoare – Andreea are nevoie urgentă de ajutor

0 958

⇓ Ascultă știrea ⇓

Andreea Teușan are doar 3 ani și 5 luni și este din Sibiu. Copilăria ei a fost compromisă de diagnosticul cumplit pe care l-a primit acum un an și jumătate. La această vârstă, vorbim despre perioada bucuriilor, a imaginaţiei, despre o lume deschisă spre iubire și frumos, în care totul este posibil. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, de aproximativ un an și jumătate, micuța Andreea se luptă cu o boală grea și chinuitoare, care-i pune în pericol viața.

La vârsta de doar doi anișori, aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, boală cu care se luptă până în prezent, și care pare să se agraveze. Andreea suferea crize de epilepsie mai ușoare înainte, dar în ultima perioadă au început să se agraveze din ce în ce mai mult. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea. Din data de 27.06.2020, fetița a fost internată la secția de Terapie Intensivă din Sibiu, unde medicii spun că nu prea mai au ce să-i facă. Ieri, medicii au descpoerit că fetița avea apă la plămâni. Din fericire, astăzi fetița a început să reacționeze și să respire mai bine. Părinții copilei au făcut nenumărate demersuri și investigații pe la cei mai buni medici din România, însă cazul micuței Andreea este prea dificil și, din păcate, medicina din România este neputincioasă în cazul ei.

O clinică din Turcia o acceptă pe Andreea

Din fericire, rugăciunile părinților și a celor apropiați au fost auzite și fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia. Reprezentanții clinicii au făcut un cost estimativ, care reprezintă o sumă ireală pentru Familia Teușan. Învestigațiile inițiale de care ar avea nevoie fetița, cumulează un cost total de aproximativ 32.000 de dolari, însă acesta poate crește, în funcție de rezultatele testelor și de evoluția bolii. “E o boala neurometabolică sau neurogenică.Trebuie efectuate examinări genetice și metabolice. Durata spitalizării se poate prelungi.”, au declarat medicii de la spitalul Koc University din Instanbul.

Părinții sunt plini de speranță și speră la ajutoul oamenilor cu suflet mare. “Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile și după multe căutari, Andreea a fost acceptată la o clinică din Turcia. Costurile sunt peste puterile noastre, dar cu ajutorul vostru știm că o să reușim.”, a transmis tatăl fetiței, Andrei Teușan

Titular cont: ANDREI TEUȘAN IOAN

Pentru EURO: RO89BTRLEURCRT0296401801

Pentru RON: RO15BTRLRONCRT0296401802

Număr telefon: 0749883155 Cristina Teușan
0743631363 Andrei Teușan

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.