Pandemia potolește hoții – Mai puține furturi din mașini și locuințe la Sibiu

0 188

⇓ Ascultă știrea ⇓

Pandamia de coronavirus i-a potolit pe hoții din Sibiu. Statisticile arată că numărul furturilor din autoturisme și locuințe a scăzut considerabil în județ.

S-ar părea că hoții din județul Sibiu și-au luat „concediu” în perioada pandemiei de coronavirus. În ultimele patru luni, s-au înregistrat mai puține sesizări cu privire la furturile din autoturisme și din locuințe.

Potrivit statisticilor existente la nivelul IPJ Sibiu, din martie și până în iunie, s-au înregistrat 41 de furturi din autoturisme în tot județul. Anul trecut, în aceeași perioadă, au fost sesizate 108 furturi, deci cu 67 mai multe.

De asemenea, și în ceea ce privește furturile din locuințe, numărul acestora a scăzut considerabil. În lunile mai sus menționate, s-au înregistrat 119 furturi din locuințe, în timp ce , în aceeași perioadă a anului trecut, s-au înregistrat 191.

JUDEȚUL SIBIU       2019

martie – iunie

     2020

martie – iunie

Furturi din auto 108 41
Furturi din locuințe 191 119

 

Pe de o parte, era de așteptat ca numărul furturilor să fie mai mic față de anul trecut, având în vedere că, din 16 martie până în 15 mai, întreaga țară s-a aflat sub starea de urgență. Hoții, deopotrivă, n-au mai putut ieși din casă, decât pentru motive întemeiate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.