fbpx

Agenda Sportivă a Sibiului – FC Hermannstadt și CSU Sibiu primesc aproape patru milioane de lei

0 608

⇓ Ascultă știrea ⇓

Treisprezece proiecte de pe Agenda Sportivă 2020 a Sibiului primesc, în total, peste 4 milioane de lei, finanțare nerambursabiă din fonduri publice.

Primăria Sibiu le-a cerut organizatorilor să refacă proiectele și să le adapteze la noul context epidemiologic. Cei mai mulți bani merg la CSU Sibiu și la FC Hermanstadt.

Asociația FC Hermanstadt primește 2 milioane de lei pentru pregătirea și participarea echipelor de seniori la competițiile organizate de FRF și LPF și 350.000 de lei pentru pregătirea echipei de juniori, adică un total de 2.350.000 de lei.

Asociața Baschet Club Sibiu primește 800.000 lei pentru pregătirea și participarea BC CSU Sibiu în competițiile naționale, 150.000 de lei pentru participarea BC CSU Sibiu la cantonamentul și turneul european de pregătire, 300.000 lei pentru participarea BC CSU Sibiu în competițiile europene, 100.000 lei pentru pregătirea și participarea juniorilor în competițiile organizate de FRB și 40.000 de lei pentru Turneul Internațional Memorialul Tordai 2020. În total, spre proiectele sportive ale CSU Sibiu, merg 1.390.000 de lei.

Alți 513.000 de lei merg spre proiecte sportive propuse de Asociația Club Sportiv Tenis Club Pamira sau Maratonul Internațional Sibiu.

Comisia de evaluare și selecție a proiectelor sportive a analizat proiectele adaptate conform noilor cerințe și a aprobat 13 dintre proiectele propuse.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.