ISU Sibiu a început înscrierile pentru admiterea la Academia de Poliție

1.000

ISU Sibiu a început, vineri, înscrierile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pe locurile alocate IGSU. 

Începând de vineri, 17 iulie 2020 și până în data de 27 iulie 2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”- sesiunea 2020.

Documentele necesare înscrierii, precum și toate detaliile se pot accesa pe site-urile www.isusibiu.ro, www.igsu.ro, www.academiadepolitie.ro sau www.mai.gov.ro. După descărcare, tipizatele se completează de către candidat, lizibil, se semnează și se depun la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, până la data de 27 iulie 2020, în fiecare zi, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 09:00 și 15:00. Celelalte documente necesare întocmirii dosarului de recrutare vor fi depuse de către candidați până cel târziu la data de 4 august 2020. Persoanele care candidează pe locuri special alocate minorităților vor completa o declarație tip care se poate descărca de pe site-urile menționate mai sus.

ISU Sibiu recrutează exclusiv candidați care-și au domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate pe raza județului Sibiu. Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii legale şi criterii specifice, menționate în anunțul privind recrutarea. Activitățile de recrutare vor fi desfășurate cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a potențialelor îmbolnăviri cu SARS-CoV-2.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.