fbpx

Peste 40 de persoane în izolare – Au intrat în contact cu angajații unei fabrici din Mediaș confirmați pozitiv

0 9.033

⇓ Ascultă știrea ⇓

Doi angajați ai unei fabrici producătoare de vase emailate din județul Sibiu au fost confirmați cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică (DSP) a demarat o anchetă epidemiologică, zeci de persoane fiind puse în izolare. 

Un bărbat și o femeie, soț și soție, angajați în cadrul unei fabrici care produce vase emailate din Mediaș, au fost confirmați pozitiv la testarea pentru coronavirus. Imediat după rezultate, DSP Sibiu a demarat o anchetă, astfel că, inițial, 18 persoane, inclusiv colegi de serviciu, au fost puse în izolare.

În cursul zilei de vineri, Prefectura Sibiu a anunțat că ancheta a continuat, astfel că alte zeci de persoane au fost puse în izolare la domiciliu.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul societății producătoare de vase emailate din județul Sibiu, din ultimele informații ale anchetei epidemiologice raportate de DSP Sibiu, un au mai fost puse în izolare un număr de 26 de persoane”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În total sunt în izolare 44 de persoane, dintre care 18 angajați și 26 de membrii de familie.

Vă reamintim că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 735 de persoane, dintre care 687 adulți și 48 copii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.