Amenzi și avertismente vineri la Sibiu pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

0 454

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone aglomerate, precum și în mijloace de transport în comun.

„În cursul zilei de 17 iulie a.c., efectivele de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenate în acțiuni de verificare a 18 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse, fără a fi constatate nereguli. Efectivele de poliție locală au verificat 4 mijloace de transport în comun”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 20 societăți, au aplicate trei sancțiuni contravenționale: două avertismente și o amendă în valoare de 10.000 lei pentru deținerea de spații neigienizate conform HG984/2005 art. 4 lit. a Pct 5. De asemenea în acțiunea comună cu Biroul Poliție Autostrăzi, reprezentanții DSVSA au verificat 12 mașini fără a fi constatate nereguli.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.