Peste 700 de sibieni au avut până acum coronavirus – Câți dintre ei s-au vindecat

0 937

Numărul cazurilor de coronavirus în județul Sibiu a ajuns la 745. Dintre persoanele infectate, până acum, 544 s-au vindecat și au fost externate. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 745 de persoane, dintre care 696 adulți și 49 copii, potrivit Prefecturii Sibiu. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 544 de persoane, iar 57 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

În ultimile 24 de ore, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv zece persoane pe următoarele categorii de vârstă:

  • 30 – 39 de ani, o persoană
  • 40 – 49 de ani, cinci persoane
  • 50 – 59 de ani, patru persoane

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 89 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale”, precizează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 42 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 98 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.