coronavirus medic de familie
FOTO: arhivă

Numărul cazurilor de coronavirus în județul Sibiu a ajuns la 745. Dintre persoanele infectate, până acum, 544 s-au vindecat și au fost externate. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 745 de persoane, dintre care 696 adulți și 49 copii, potrivit Prefecturii Sibiu. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 544 de persoane, iar 57 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

În ultimile 24 de ore, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv zece persoane pe următoarele categorii de vârstă:

  • 30 – 39 de ani, o persoană
  • 40 – 49 de ani, cinci persoane
  • 50 – 59 de ani, patru persoane

„Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 89 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale”, precizează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 42 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 98 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu