fbpx

VIDEO Pompier infectat cu COVID – „Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt fericit”

2.408

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat pe pagina de Facebook mărturia emoționantă a unui pompier infectat cu COVID-19.

Cristinel Drincă, angajat al ISU Dobrogea, Detașamentul Cernavodă, spune că va fi cel mai fericit om dacă mesajul lui va salva măcar o viață, făcând referire la cei care nu cred în existența virusului. „Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!”, a spus militarul, în mesajul video publicat de Ministerul Afacerilor Interne.

Cristinel Drincă a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui. Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi, scrie Observator News.

A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință. Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat.

"- Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!"

Cristinel Drincă este colegul nostru din Ministerul Afacerilor Interne și a spus aceste cuvinte:"- Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!"El a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui. Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi.A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință. Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat.Cristi, pompier in vârstă de doar 40 de ani, bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, are lacrimi în ochi. Ne-a spus cu tristețe că, cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi.Indiferent de vârstă, iată că acest virus ne atacă și ne dezarmează pe toți, deschizând larg ușa unei boli ucigașe.Virusul SARS COV 2 își alege după propriile criterii, meschine și tragice, organismele pe care le răpune sau locul unde lasă urme adânci pentru tot restul vieții. Copii, adulți sau seniori, femei sau bărbați, sănătoși sau bolnavi… cu toții suntem vulnerabili în fața unui inamic invizibil și agresiv.Mesajul lui Cristi din acest clip nu va salva doar o viață. Mesajul său este un ecou de dincolo de moarte!#protejează-te#protejează-ne

Slået op af Ministerul Afacerilor Interne, Romania i Fredag den 17. juli 2020

„Cristi, pompier in vârstă de doar 40 de ani, bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, are lacrimi în ochi. Ne-a spus cu tristețe că, cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi.Indiferent de vârstă, iată că acest virus ne atacă și ne dezarmează pe toți, deschizând larg ușa unei boli ucigașe”, spun reprezentanții MAI.

Sursa: Observator News

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.