transfagarasan
Sursa: Facebook Ionut Calin - Fotograf

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, duminică, pe Transfăgărășan. Șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a decedat pe loc. 

Potrivit ISU Argeș, accidentul mortal a avut loc duminică pe Transfăgărășan, în apropiere de cabana Capra, scrie Digi24. Echipajele de intervenție au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, plus un echipaj SAJ. Șoferul și-a pierdut viața.

Mașina în care se aflau trei bărbați a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos pe carosabil. Șoferul a fost aruncat din mașină şi a murit.

Echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager şi a acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital. Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt, cu vârsta de 19 ani, acuză dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare.

Sursa: DIGI24

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns