Andreea Esca dezvăluie că a avut Covid 19 – S-a îmbolnăvit ea, soțul și băiatul – Prin ce au trecut

0 802

Andreea Esca revine pe ecrane după o perioadă în care s-au făcut speculații cum că ar fi infectată cu Covid 19. Andreea Esca a lămurit misterul și declarat într-un interviu la ProTV că a fost infectată cu Covid 19 atât ea, cât și soțul ei și băiatul Aris. După un test negativ, la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea și a repetat testul care a ieșit pozitiv.

”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv” a declarat Andreea Esca, la care boala a fost mai mult ca un „roșu în gât”. Soțul vedetei Pro TV a fost însă mai grav și a ajuns pe ATI, nefiind încă recuperat complet.

”Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile. Este incredibil cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care știm atât de puține lucruri”, a declarat Andreea Esca, care nu știe de unde s-a putut infecta și nu crede că a fost petrecerea de la Olimp, despre care a scris presa.

”Și noi, ca și alții am avut momente în care am lăsat garda jos, ceea ce este foarte rău. A fost foarte rău. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Și eu am avut reacția omului care nu mai poate, care a stat mult în casă. Pentru mine este îngrozitor că nu pot să iau pe nimeni în brațe. Dar aceste mici neglijențe te pot costa. Pe noi ne-au costat. Că a fost acolo sau în altă parte, nici nu mai contează”, a declarat Esca.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.