ptc4mczoptq0mczoyxnoptjjnmjln2zjnwy2ywi1zjhlngzkztvmngrkztczngm5.thumb
Sursă foto - Alba24

Ploile din ultimele ore au produs inundații în 27 de localități din 11 județe, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Cea mai afectată zonă a fost București-Ilfov, unde au avut loc peste 120 de intervenții ale pompierilor.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, din cauza precipitațiilor abundente, pompierii au acționat pentru evacuarea apei din 53 de case, 186 de curți, 96 beciuri/subsoluri și 12 străzi. Cea mai afectată de ploile torențiale a fost zona București-Ilfov, unde pompierii au avut peste 120 de intervenții pentru evacuarea apei.

Un alt județ unde s-a înregistrat un număr mare de intervenții a fost Alba, unde mai multe echipaje cu motopompe au acționat la nivelul a 5 localități pentru extragerea apei din gospodării. În municipiul Alba-Iulia au fost primite cele mai multe solicitări, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 23 de case, 39 de curți, 23 de beciuri/subsoluri și de pe 3 străzi inundate.

O situație deosebită a fost înregistrată în județul Bihor, în localitatea Cubulcut, unde s-a acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas izolat cu oile pe o insulă în mijlocul apei, din cauza unei viituri formată pe pârâul din localitate. IGSU anunță că traficul rutier a fost temporar blocat pe DN 67 și pe DJ 672, ambele din județul Gorj, din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu