Dan Negru, mesaj transmis de la Sibiu – „Fiecare își repetă adevărul lui și ăialalți nu mai pricep nimic”

0 1.294

Dan Negru, vedeta postului de televiziune Antena 1, a fost în weekend la Sibiu pentru a sărbători ziua de naștere a preotului Constantin Necula. Realizatorul TV a transmis un mesaj subtil, de pe Podul Minciunilor, atât către cei care gestionează criza coronavirus în România cât și către cei care neagă existența virusului.

„Am o dedicatie de pe Podul Minciunilor din Sibiu pentru ambele tabere. Și pentru Arafat și pentru ăia din piață: Efectul adevărului iluzoriu e o teorie de prin 1977 , lansată de un nene deștept , Lynn Hasher. Cică, dacă li se repetă aceeași minciună, o dată , de două ori, de mai multe ori, oamenii vor începe să o creadă ca fiind un adevăr”, a scris Dan Negru, pe pagina de socializare.
Vedeta de televiziune a precizat că a fost la Sibiu ca să îl sărbătorească pe părintele Constantin Necula.
„Am fost la ziua prietenului meu, parintele Necula. Aniversare discreta, câțiva prieteni, distanțare. Primărița printre invitati. Atât”, a scris acesta pe Facebook. Negru a insinuat că în această perioadă, nu toți cei care spun adevărul, chiar o fac.

„llusory truth effect stă la baza publicității, a campaniilor electorale sau a propagandei. Asta e la noi. Fiecare își repetă adevarul lui și ăilalți nu mai pricep nimic!
Cică negustorii prinși că inșeală era aruncați de pe podul ăsta. De aici numele de Podul Minciunilor. Știu multi care ar trebui azvârliți!”, a mai scris pe pagina sa de socializare, vedeta TV.

Am o dedicatie de pe Podul Minciunilor din Sibiu pentru ambele tabere. Si pentru Arafat și pentru ăia din piață: 😂 "…

Slået op af Dan NegruMandag den 20. juli 2020

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.