Restricții de circulație pe Valea Oltului – Se lucrează la drum

415

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 20:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 213+800 de metri – 214+500 de metri, pe raza localității Călinești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare a carosabilului. Traficul rutier se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

De asemenea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 185+800 de metri – 186+400 de metri, în apropierea localității Gura Văii, județul Vâlcea, se execută lucrări de reparații la șanțul din zonă. Din acest motiv, între orele 08:00 – 18:00, traficul se va desfășura pe jumătate de cale,  în intervale de 15-20 de minute, în momentul în care se va turna beton.

Totodată, pe tronsonul kilometric 175+600 de metri – 176+200 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, vor avea loc, astăzi, între orele 10:00 -12:00, lucrări de turnare a grindei pentru parapeții din zonă. Astfel, se circulă pe jumătate cale, dirijat cu piloți de circulație.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.