Amenzi usturătoare pentru firme din Sibiu – Sute de kilograme de produse alimentare, confiscate

0 3.398

Polițiștii sibieni continuă verificările în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement și zone aglomerate.

În cursul zilei de 21 iulie, 227 polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

„În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 7 societăți, și de asemenea au efectuat verificări în cadrul acțiunii comune cu Biroul politiei autostrăzii, asupra a 12 autospeciale. În urma acestor verificări s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1500 de lei pentru neconcordanțe între situația constatata și certificate sanitar veterinare sau alte documente prevăzute. În urma aceste acțiuni au fost confiscate în vederea incinerării 662 kg produse alimentare și 840 ouă. Produsele nu erau ambalate și etichetate corespunzător și nu era asigurată trasabilitatea acestora.”, spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan

Reamintim că scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV 2.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.