fbpx

Sibienii speriați de răspândirea virusului – Respectare exemplară a regulilor

0 1.658

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone aglomerate, precum și în mijloace de transport în comun.

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de coronavirus anunțate în ultimile zile, au făcut sibienii să fie mai prudenți și să respecte măsurile de protecție impuse de autorități.

„În cursul zilei de 21 iulie, 227 polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Cu această ocazie, au fost legitimate 107 persoane și au fost verificate 15 societăți comerciale și 7 mijloace de transport în comun, fără a fi depistate nereguli.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.