coronavirus masca
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone aglomerate, precum și în mijloace de transport în comun.

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de coronavirus anunțate în ultimile zile, au făcut sibienii să fie mai prudenți și să respecte măsurile de protecție impuse de autorități.

“În cursul zilei de 21 iulie, 227 polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Cu această ocazie, au fost legitimate 107 persoane și au fost verificate 15 societăți comerciale și 7 mijloace de transport în comun, fără a fi depistate nereguli.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu