Screen Shot 2019 08 27 at 00.18.20

Sibienii și-au anulat deplasarea la București, după ce meciurile lor cu „câinii” au fost amânate din nou, iar finanțatorul Claudiu Rotar e revoltat: „Noi suntem corecți și suferim din cauza altora”.

Hermannstadt trebuia să joace mâine și luni cu Dinamo. Însă ambele meciuri au fost din nou amânate de LPF, miercuri seară, după ce întreg lotul și staff-ul „câinilor” au fost trimise de DSP Ilfov în carantină, vreme de 14 zile. Nevoiți să-și anuleze deplasarea la București, sibienii condamnă debandada din Ștefan cel Mare.

„Nu e corect să plătim pentru inconștiența de la Dinamo. Noi facem totul corect, numai eu știu cât efort depunem să ne ținem jucătorii departe de tentații, iar acum să suferim din cauza lor? Nu e corect să plătim noi sau Chindia sau Iașiul pentru inconștiența de la Dinamo, acolo unde e clar că nu s-a respectat protocolul sanitar. Vă dau un exemplu. Acum stăm până pe 1 august, când întâlnim pe Viitorul, Iașiul joacă, bate două meciuri, trece în fața noastră și noi ajungem sub presiune”, a comentat finanțatorul Claudiu Rotar, pentru GSP.RO.

Rotar crede că „soluția ar fi ca Dinamo să folosească juniorii, după ce li se fac testele de COVID, sau pur și simplu să piardă prin forfait, 0-3, meciurile cu noi. Și așa nu văd ce date s-ar mai putea găsi pentru a fi reprogramate. Sigur, se poate lua în calcul înghețarea play-out-ului. Să nu retrogradeze nimeni, iar din liga a doua să vină încă două sau patru echipe, iar sezonul viitor să avem mai multe meciuri pe aceiași bani din drepturi TV, astfel încât deținătorul lor să-și scoată paguba de acum”.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns