Un bărbat care fusese înmormântat a reapărut viu și nevătămat într-un cimitir

0 7.885

O familie din Egipt a avut un adevărat șoc când a descoperit că o rudă a lor, un bărbat de 40 de ani, pe care credeau că l-au îngropat în urmă cu patru luni, este cât se poate de viu. De fapt, bărbatul, suferind de o boală mintală, se pierduse. Și atunci, pe cine au îngropat?

Funeraliile sale avuseseră loc cu patru luni înainte și totuși, omul a reapărut, viu și nevătămat, spre surpriza imensă a tuturor.  În martie 2020, familia îl îngropase pe Mohammed el-Gammal, dar din câte se pare, corpul din sicriu nu era al lui, scrie Digi24.

Omul a fost găsit într-un cimitir
Povestea este demnă de un adevărat film de groază.  Mohammed el-Gammal a fost găsit în iulie, în timp ce rătăcea printr-un cimitir. Era un cimitir al unei localități de la periferia capitalei Cairo. Slab, tras la față, a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat.

Nu era prima dată când dispărea. Și în trecut mai plecase de acasă și familia, pentru o perioadă, nu știa nimic de el. Fost profesor, tată, Mohammed s-a îmbolnăvit și suferea de o maladie psihică.

Pe cine au îngropat?
Însă în ianuarie, absența sa a durat mai mult decât de obicei. Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă. Familia s-a dus imediat acolo.

Rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Toți, cu excepția uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.

Presa locală a scris că s-a făcut și o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul.  Așa că funeraliile au avut loc la 21 martie.

Acum rămâne de stabilit cine era totuși bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autoritățile au deschis o anchetă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.