VIDEO Sibianul ucis la Timișoara – O cameră de supraveghere a surprins toată scena

0 40.556

O crimă înfiorătoare cutremură Banatul! Un tânăr din Mediaș, care abia venise din Germania să-și caute un loc de muncă acasă, a sfârșit fost ucis cu sălbăticie de niște necunoscuți. Trei indivizi, printre care un om al străzii, l-au încolțit în gara din Timișoara și unul dintre ei l-a înjunghiat. Trupul tânărului a fost abandonat apoi pe trotuar, în văzut trecătorilor. Doi dintre atacatori au fost prinși, celălalt încă este căutat, după cum relatează Kanal D.

Florin și-a găsit sfârșitul la doar 33 de ani

Greutăţile l-au trimis în străinătate, unde a plecat să strângă bani pentru o viaţă mai bună în România. Timp de 4 ani, a muncit la o grădină zoologică din Germania. Recent, tânărul din Mediaş se întorsese în ţară şi voia să se angajeze în Timişoara, însă viaţa i-a fost curmată înainte să apuce să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Florin şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat de un individ. Înainte să fie ucis, a fost lovit cu cruzime de călăul său şi de încă doi bărbaţi, cu care avusese un conflict spontan. Cei patru s-au luat la ceartă, iar Florin a fost încolţit de cei 3 indivizi care s-au năpustit asupra lui.

Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc în faţa unui bar, unde atât victima cât şi agresorii săi băuseră. Și-au dat seama că l-au lăsat pe tânăr fără suflare, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin în timp ce fuge.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.