fbpx

Aveți grijă cui deschideți ușa – Sibieni înșelați de falși instalatori

0 788

Mai mulți sibieni s-au trezit la uși cu persoane care susțineau că sunt angajați ai societății de apă și canalizare și trebuie să facă diverse reparații. Reprezentanții societății Apă Canal Sibiu spune că este vorba despre falși instalatori, al cărot scop este altul decât cel declarat.

Apă Canal Sibiu SA a fost informată de către diverși locuitori ai municipiului Sibiu că persoane care se recomandă a fi angajate ale societății oferă servicii de reparații și dezinfecție a instalațiilor interioare de apă și canalizare, prezentând în acest sens elemente de identificare false.

„Recomandăm clienților noștri prudență maximă față de aceste persoane ce invocă diverse pretexte pentru a intra în locuințe unde pot crea prejudicii importante proprietarilor. În cazul în care Apă Canal Sibiu SA va efectua lucrări de verificare a instalațiilor de apă și de canalizare își va fi informa abonații, în prealabil, prin anunțuri în presă sau adrese semnate de conducerea societății. De asemenea, recomandăm celor ce intră în contact cu pretinși angajați ai societății noastre să apeleze Poliția la numărul unic de urgență 112”, transmit reprezentanții Apă Canal Sibiu SA.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.