fbpx

Controale inopinate la terase și în autobuze – S-a lăsat cu amenzi usturătoare

1 1.613

În contextul pandemiei de coronavirus, polițiștii au făcut controale ample în ultimele 24 de ore. Vizate au fost terasele și autobuzele de transport în comun, unde se produce adesea aglomerație sau nu se respectă măsurile obligatorii de protecție sanitară.

„În cursul zilei de 25 iulie, 213 polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.  Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul  I.P.J. Sibiu, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală pe terase și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport. Cu această ocazie, au fost verificate 211 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse, 42 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 8 mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurile de protecție individuală”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urma verificărilor independente și comune efectuate de DSVSA, au fost verificate 4 societăți fără a fi constatate nereguli în ceea ce privește siguranța alimentară în județul Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. cetatean scrie

    La El Gringo nu merge nimeni in control? Din parcarea din spatele restaurantului se vede in bucatarie unde se poate observa ca bucataresele prepara mancarea fara sa poarte manusi sau masti, iar ospatarii nu poarta masca cand iti aduc mancarea…. Ce sa mai zic ca seara sunt mai mult de 4 persoane la o masa …

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.