Crește numărul sibienilor puși în carantină la domiciliu – Cu 60 mai mulți decât sâmbătă

0 3.110

CJCCI, are în monitorizare 350 de persoane aflate în carantină la domiciliu, 12 de persoane în izolare instituționalizată și un număr de 13 persoane în izolare la domiciliu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 856 de persoane (dintre care 802 adulți și 54 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 570 de persoane, iar 64 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ce vârste au sibienii infectați cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 6 de persoane, acestea făcând parte din următoarele categorii de vârstă:

  • 18 – 29 de ani 1 persoană
  • 30 – 39 de ani 1 persoană
  • 50 – 59 de ani 2 persoane
  • 60 – 69 de ani 1 persoană
  • 70 – 79 de ani 1 persoană

Multe apeluri la liniile de urgență

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu  oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 61 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 96 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.