Turul Ciclist: Gregor Mühlberger de la Bora Hansgrohe lider după urcarea la Păltiniș – Ultima etapă la 17.45 – Restricții de trafic în Sibiu

0 419

Austriacul Gregor Mühlberger de la Bora Hansgrohe a câștigat contratimpul individual în urcare de la Păltiniș și a preluat tricoul galben, de lider în Turul Sibiului.

Mühlberger a mers ca un metronom, făcând o cursă de excepție (00:26:11:14), în care și-a depășit coechipierul, pe Patrick Konrad, care plecase în etapă în tricoul galben. Timpul foarte bun al lui Mühlberger îi aduce acestuia onoarea de a purta tricoul de lider al clasamentului general în ultima etapă și probabil că, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut în în seara aceasta, austriacul va pleca acasă în galben.

12.5 kilometri de cățărare continuă îi așteaptă pe cicliști astăzi, în prima etapă a zilei, contratimpul individual ce pornește de la Curmătura Ștezii și se încheie la Arena Platoș. Traseul are o înclinație medie de 5,3% și o diferență de nivel de 630 de metri între start și finishFull HD Live https://ciclism.sibiu.ro

Slået op af Turul Ciclist Al Sibiului i Søndag den 26. juli 2020

turul ciclist al sibiului
Turul Ciclist al Sibiului 2020 – Sebastian Marcovici / Focus Photos Agency

Elvețianul Matteo Badilatti, de la cealaltă echipă de World Tour venită la Sibiu – Israel Starup Nation, a terminat contratimpul de la Păltiniș pe locul al doilea, iar Patrick Konrad (Bora) a sosit la finish al treilea.

Serghei Țvetcov, din Echipa Națională a României a făcut un timp bun și a rezistat pe podium până în finalul etapei, el fiind apoi împins de pe podium de performanțele excelente ale celor doi austrieci de la Bora și de prestațiile lui Matteo Badilatti, polonezului Piotr Brozyna și francezului Remy Rochas. Țvetcov a terminat contratimpul pe locul 6 și rămâne în continuare în tricoul roșu al celui mai bun român.

turul ciclist etapa 3 delko
Turul Ciclist al Sibiului 2020 – Sebastian Marcovici / Focus Photos Agency

Tricourile se disribuie astfel:

Tricoul galben pt. clasamentul general pe timp: Gregor Mühlberger (BORA – hansgrohe)

Tricoul alb pt. cel mai bun cățărător: Gregor Mühlberger (BORA – hansgrohe)

Tricoul albastru pt. cel mai bun sprinter: Paweł Bernas (Mazowsze Serce Polski)

Tricoul alb cu buline cel mai bun tânăr U23: Erik Frisk Bergström (Team Bike Aid)

Tricoul roșu pt. cel mai bun român:  Serghei Țvetcov (Naționala României).

 Ultima etapa, 3B, are lod dumincă după amiază, cu start la 17:45 pe traseul: Sibiu – Cisnădie – Poplaca – Sălişte – Cristian – Sibiu, finish în Piaţa Mare. Detalii pe ciclism.sibiu.ro.

Pentru sosirea din etapa 3B, se va inchide circulatia intre orele 17-21 pe strazile Mitropoliei ( intre str. Tribunei si str.A.Odobescu), A.Odobescu, Konrad Haas si Masarilor ( intre K.Haas si str. Cojocarilor).

Astăzi revenim cu etapa 3B de la ora 17 – ultima din cadrul TCS 2020 Mai jos regăsiți video map-ul ei Fiți cu ochii pe noi 👀

Slået op af Turul Ciclist Al Sibiului i Søndag den 26. juli 2020

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.