Andreea Voicu vrea să fie primar în Racovița – Candidata PNL invitată la “Interviuri pe față”, pe Ora de Sibiu la ora 20:30

1.782

Andreea Voicu, candidatul PNL la Primăria Racovița, este invitata Lidiei Bădilă la emisiunea „Interviuri pe Față”. Interviul va fi difuzat pe Ora de Sibiu, luni, 27 iulie, începând cu ora 20:30.

Andreea Voicu vorbește la “Interviuri pe față” despre proiectele pe care intenționează să le inițieze dacă va deveni noul primar al comunei Racovița dar și despre calitățile pe care trebuie să le aibă un primar de comună în România.

Despre ce înseamnă o administrație locală eficientă și cum se pot atrage mai multe fonduri europene pentru a rezolva problemele comunităților locale, stăm de vorbă cu Andreea Voicu, candidatul PNL la Primăria Racovița.

Interviul poate fi urmărit mai jos  sau pe pagina noastră de Facebook, dar și pe canalul de YouTube Live in Sibiu, luni, 27 iulie, de la ora 20:30.

Andreea Voicu vrea să fie primar în Racovița

Andreea Voicu vrea să fie primar în Racovița – Candidata PNL invitată la "Interviuri pe față", pe Ora de Sibiu la ora 20:30

Slået op af Ora de Sibiu i Mandag den 27. juli 2020

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.