VIDEO FOTO – FDGR și-a prezentat candidații pentru alegerile locale. Fodor candidează pentru un nou mandat la Primăria Sibiu

4.461

FDGR și-a lansat, luni, candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie, într-un eveniment care a avut loc în aer liber, în curtea Librăriei Erasmus.

Astrid Fodor intră în cursă pentru un nou mandat de primar al Sibiului

Pentru Primăria Sibiu, FDGR o propune pe Astrid Fodor, actualul primar al municipiului Sibiu. Aceasta a condus Primaria Sibiu încă din 2014 de dinainte chiar ca Klaus Iohannis să devină președinte al României. Inițial a avut delegate atribuțiile lui Iohannis, după alegerea acestuia a fost primar interimar iar apoi, în 2016, a fost aleasă de sibieni în funcția de primar.

Astrid Fodor își propune să continue investițiile în infrastructură și spune că, în cazul în care va câștiga încă un mandat vom avea transport electric în Sibiu, prin introducerea unui tren interurban. De asemenea, promite peste 700 de locuri noi în creșele și grădinițele din Sibiu și un roller – coaster în Gușterița.

„Principalul proiect asupra căruia mă voi apleca în cazul în care voi câștiga acest mandat este introducerea transportului electric în Sibiu,  este vorba despre trenul urban. Nu este doar o promisiune electorală, este un proiect la care am început să lucrăm și care cu siguranță va fi implementat, un proiect care va deservi și zona periurbană a Sibiului. Un alt proiect de la capitolul mobilitate și conectivitate, la care țin foarte mult, se referă la malurile râului Cibin. Aici avem un proiect de amenajare a pistelor de biciclete”, a precizat Astrid Fodor.

În ceea ce privește Consiliul Local, FDGR își propune păstrarea majorității.

FDGR mizează pe Gabriel Tischer la CJ

Gabriel Tischer este propus pentru președinția Consiliului Județean Sibiu.Pentru Consiliul Județean, FDGR vrea să obțină cel puțin opt mandate. Acesta este numărul de mandate deținut în actuala legislatură.

„Formul Democrat al Germanilor din România a propus sibienilor o administrație modernă, diferită față de restul țării. Acum, în 2020, din această competiție politică electorală, inegală din punct de vedere cantitativ, echipa noastră vine cu calitatea lucrului bine făcut și cu o nouă propunere de parteneriat pentru județ, pentru un județ performant din punct de vedere economic social cultural, adică tot ceea ce înseamnă îmbunătățirea calității vieții. Din postura de candidat la președinția Consiliului Județean Sibiu vin în fața sibienilor cu un program care se aducă plus valoare județului. Sunt convins că rolul cel mai important pe care trebuie să și-l asume Consiliul Județean este acela de a uni comunitățile”, a spus Gabriel Tischer.

La Mediaș, va avea loc separat o lansare, despre care reprezentanții FDGR nu au vrut deocamdată să ofere detalii.

FDGR prezintă candidații pentru alegerile locale în județul Sibiu – Detalii pe www.oradesibiu.ro

FDGR prezintă candidații pentru alegerile locale în județul Sibiu – Detalii pe www.oradesibiu.ro

Slået op af Ora de Sibiu i Mandag den 27. juli 2020

VIDEO: https://www.facebook.com/oradesibiu/videos/297675104811461/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi