VIDEO – FOTO Propunerile FDGR pentru primăriile din Cisnădie și Avrig – Mizează pe Robert Krafft și Vasile Gavrilă

4.998

FDGR și-a lansat, luni, candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie, într-un eveniment care a avut loc în aer liber, în curtea Librăriei Erasmus. FDGR și-a propus să câștige alegerile locale la Sibiu, în Cisnădie, în Avrig și la Consiliul Județean. Candidații FDGR și-au prezentat și câteva din proiectele pe care spun că le vor iniția dacă vor câștiga alegerile locale.

Robert Krafft, propunerea FDGR pentru Primăria Cisnădie

La Cisnădie, Forumul Democrat al Germanilor din România pariază pe Robert Krafft. Acesta spune că vrea să extindă parcul industrial din Cisnădie și să rezolve problemele locuitorilor din Cartierul Arhitecților.

„Cred într-o administrație corectă și profesionistă aflată în slujba cetățeanului și care lucrează pentru întreaga comunitate . Vrem să extindem parcul industrial în Cisnădie ca să aducem mai mulți bani la bugetul local. Intenționăm să aducem investitori prin care creăm locuri de muncă și bineînțeles bani pentru buget prin accesarea de fonduri europene cu proiecte bine gândite și executate care să răspundă la nevoile comunității vrem investiții în special în Cartierul Arhitecților, un cartier în plină dezvoltare, care are nevoie de străzi mult mai bune are nevoie de servicii sociale pentru familii cu copii adică școli grădinițe locuri de joacă, aici vom încerca rezolvarea unor probleme cum sunt cele privind serviciile de apă canal prin dialog constructiv cu dezvoltatorii din zonă. De asemenea avem în plan digitalizarea primăriei orașului Cisnădie, a orașului Cisnădie, este o prioritate a programului meu să îmbunătățim comunicarea dintre cetățeni și primărie”, a promite acesta.

Vasile Gavrilă, propunerea FDGR pentru Primăria Avrig

La Avrig, Vasile Gavrilă este propunerea FDGR pentru fotoliul de primar.

FDGR prezintă candidații pentru alegerile locale în județul Sibiu – Detalii pe www.oradesibiu.ro

FDGR prezintă candidații pentru alegerile locale în județul Sibiu – Detalii pe www.oradesibiu.ro

Slået op af Ora de Sibiu i Mandag den 27. juli 2020

Acesta  este promite un mediu favorabil investițiilor la Avrig și zone de agrement.

„Am două, trei proiecte foarte simple, partea de forare unde să avem acces la apă, canal, curent, gaz, cu ieșire spre DN1 pentru investitori și să facem un mediu favorabil oricărui investitor. Pe parcurs, vrem să identificăm un loc pentru agrement, pentru picnic și grătar, toalete ecologice, să atragem în zonă cât mai mulți turiști din toate părțile. La primăria Avrig, împreună cu domnul primar, avem proiecte în desfășurare foarte multe, o creșă inițiată tot de Forumul German o grădiniță și opt străzi pentru asfaltare în desfășurare. Colaborăm bine și dorim să le îndeplinim pe toate”, spune Vasile Gavrilă.

VIDEO: https://www.facebook.com/oradesibiu/videos/297675104811461/

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)