fbpx

Covid 19 la primăria din Biertan – Primarul confirmat cu coronavirus

0 1.084

Alertă epidemiologică la primăria din Biertan. Primarul localității a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Oamenii din localitate sunt nemulțumiți și spun că instituția ar fi trebuit închisă , deoarece au fost confirmate două cazuri de coronavirus.

„Dacă sunt două cazuri de COVID 19, nu trebuia sa intre primăria în izolare? Domnul primar a fost confirmat și mama lui. Nu știm dacă s-a făcut testare la toți angajații din primărie. Dacă e așa contagios chiar dacă la restul familiei, frați, cumnați le-a ieșit bine, totuși nu trebuie să stea toți în izolare?”, ne-a scris un localnic îngrijorat.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu face anchetă epidemiologică la Biertan. Potrivit reprezentanților Prefecturii, nu a fost necesară măsura închiderii instituției și au fost puse în izolare numai persoanele care au intrat în contact direct cu primarul. Activitatea la Primăria Biertan se desfășoară în continuare, în condiții normale.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei primării din județul Sibiu, în urma confirmării pozitive a primarului care se afla în carantină la domiciliu, a fost demarată o anchetă epidemiologică în cadrul căreia au fost identificați 2 contacți de serviciu. În prezent se află în carantină la domiciliu un număr total de 7 persoane dintre care 5 contacți de familie. Activitatea primăriei nu a fost afectată, acesta derulându-se normal”, a precizat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.