Sibienii devin mai conștiincioși – Nu s-a dat nici o amenda luni

0 207

În cursul zilei de 27 iulie, 222 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală pe terase și pentru verificarea respectării măsurilor de izolare. Polițiștii locali au acționat îndeosebi pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport public de persoane.

„Cu această ocazie, au fost verificate 219 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse, 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 30 de mijloace de transport în comun.  În cadrul acțiunilor au fost identificate și avertizate în scris 2 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 6 societăți, fără a fi constatate nereguli, și de asemenea au efectuat verificări în cadrul acțiunii comune cu Biroul Poliției Autostrăzii, asupra a 14 autospeciale, fără a fi constatate nereguli.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.