Amendă de 10.000 lei pentru igiena deficitară la o societate din Sibiu

1.537

O nouă zi în care polițiștii sibieni, jandarmii și polițiștii locali au făcut controale în Sibiu. Aceștia au verificat dacă sunt respectate măsurile impuse de autorități.

În cursul zilei de 28 iulie, 182 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

”În urma verificărilor efectuate de Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), în cadrul a 7 societăți, s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale: un avertisment și o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru igienă deficitară.”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al prefecturii Sibiu.

Prefectura reamintește că scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV 2. De asemenea în cazul în care cetățenii sesizează nereguli pot sesiza autoritățile apelând TELVERDE: 0800800165.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.