Atenție cum circulați – Sunt restricții pe Valea Oltului

456

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, în intervalul orar 08:00 – 18:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 200+650 de metri – 221, pe raza localității Tuțulești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de turnare a grinzii pentru parapetul din zonă. Traficul se va desfășura pe jumătate de cale, în intervale de 15-20 de minute, în momentul în care se va turna beton.

De asemenea, pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 163+800 de metri – 164+200 de metri, în apropierea localității Golești, județul Vâlcea, se execută lucrări de montare a parapetului tip H4b. Din acest motiv, între orele 08:00 – 16:00, se va circula pe două benzi din trei, traficul fiind dirijat prin indicatoare rutiere.

Totodată, astăzi, până la ora 18:00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 217 – 226, pe raza localităților Tuțulești și Robești, se aplică pe partea carosabilă marcaj lateral. Astfel, circulația se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.