trei angajați de la tursib au coronavirus - alte patru persoane așteaptă rezultatele testului

Trei angajați Tursib au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Conducerea societății spune că a luat toate măsurile pentru a limita răspândirea virusului în interiorul societății.

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au precizat că, cei trei angajați infectați cu COVID 19, lucrează în departamentul economoc al SC Tursib. Alți patru colegi au fost testați și așteaptă rezultatele testelor. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică.

„În data de 29.07.2020 au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 3 persoane angajate în cadrul unei societăți de transport public de persoane din județul Sibiu. DSP a început o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei au fost identificate 4 persoane, contacți de serviciu, care urmează să fie testate, iar până în momentul sosirii rezultatelor pentru acestea s-a dispus măsura carantinării la domiciliu. Precizăm faptul că cele 3 persoane confirmate pozitiv lucrează în departamentul economic al societății”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Conducerea societății anunță că s-a efectuat dezinfecția și s-au luat toate măsurile pentru a se limita răspândirea COVID-19.

Ultima oră

Comentariul meu