retinut
foto: arhivă

La data de 29 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Argeș, au desfășurat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Pitești, jud. Argeș, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

UPDATE

Cei trei argeșeni, bănuiți că, la data de 12 februarie, în jurul orei 03:30, ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, de unde ar fi sustras un seif în care se afla suma de 6.200 de lei, au fost arestați pentru 30 de zile. “În cursul zilei de 30.07.2020, în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale, cei trei bărbați fiind prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu, care a admis solicitarea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trei bărbați, în vârstă de 30, 32, respectiv 39 de ani, toți din județul Argeș, au fost reținuți. În fapt, cei trei argeșeni sunt bănuiți că, la data de 12 februarie, în jurul orei 03:30, ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, de unde ar fi sustras un seif în care se afla suma de 6.200 de lei. “În urma activităților de investigație desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cei trei presupuși autori ai faptei au fost identificați, iar la data de 29 iulie , aceștia au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Acțiunile de documentare a activității infracționale a persoanelor în cauză continuă la nivelul SIC Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu