Viceprimarul Sibiului, Tiberiu Drăgan, și-a dat demisia – Motivele invocate de acesta

2.421

Viceprimarul Sibiului, liberalul Tiberiu Drăgan, a demisionat din funcție. Acesta a fost numit viceprimar, anul trecut, în luna mai, după demisia lui Răzvan Pop. Pentru a-și motiva decizia, Drăgan a invocat motive personale și prelungirea neprogramată a mandatelor aleșilor locali.

Tiberiu Drăgan, consilier local din partea Partidului Național Liberal, a fost, în mai 2019, singura propunere pentru funcția de viceprimar, după plecarea lui Răzvan Pop. La momentul numirii, era șef de serviciu în cadrul S.D.E.E. TRANSILVANIA SUD S.A. – SDEE SIBIU.

Drăgan spune că și-a dat demisia din motive personale, dar și pentru că mandatul său a fost prelungit mai mult decât se aștepta.

“Vă rog să luați în considerare demisia mea din calitatea de viceprimar, începând cu data de 31 iulie. Motivele deciziei mele sunt strict personale și sunt legate de prelungirea neprogramată a mandatelor aleșilor locali”, se arată în demisia înaintată primarului Astrid Fodor și Consiliului Local Sibiu.

Tiberiu Drăgan a intrat în politică în anul 2008, când s-a înscris ca membru în PD-L. În iulie 2008  a fost ales vicepreședinte la Biroul Municipal Permanent PD-L iar în iunie 2012  a fost candidat la Consiliul Local Sibiu. Este consilier local al municipiului Sibiu din mai 2016.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.