minore disparute

Poliţiştii sibieni caută două minore în vârstă de13, respectiv 14 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor, din localitatea Șura Mare, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 31 iulie a.c., două femei au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 29 iulie a.c., fiicele lor, PETREUȘ IOANA MARIA, respectiv CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor din localitatea Șura Mare, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente PETREUȘ IOANA MARIA: înălțime 1.62, greutate 56 kg., față ovală, ten alb, ochi căprui, păr șaten deschis și lung până la nivelul bazinului.
Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, sandale argintii.
Semne particulare:pe antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi.Familia nu dispune de o fotografie a minorei.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1.55, greutate 55 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis, constituție atletică.
Obiecte de îmbrăcăminte: tricou alb cu înscris roz, pantaloni negri din bumbac, pantofi sport din pânză de culoare neagră, șapcă negru cu alb.
Semne particulare: pe antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi, iar în zona bazinului are un tatuaj în formă de inimă și inscripția 07.03.
Fotografia minorei este atașată.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns