emailul salconserv parcul 2015 0021

Prefectura Sibiu a prezentat rezultatele anchetei epidemiologice de la fabrica Emailul din Mediaș. Nouă angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus și au fost identificați zeci de contacți ai acestora.

“Vă informăm că, în ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul societății producătoare de vase emailate, unde a fost declarat focar de infecție, în urma raportului anchetei epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică a identificat un număr total de 9 cazuri pozitive. Pentru fiecare caz în parte, a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind identificați în total un număr de 26 de contacți de serviciu și 8 contacți de familie, contacți direcți și 34 de contacți de familie ai contacților de serviciu.

În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, în cadrul societății, s-a luat legătura cu reprezentanții societății pentru a lua toate măsurile necesare limitării extinderii infecției, li s-a recomandat tuturor angajaților să îți monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112, pentru a fi transportați la spital pentru investigații si tratament de specialitate. De asemenea s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru și s-au aplicat cu rigoare măsurile de prevenire”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu