efrem2

Efrem este un copil de trei ani și nouă luni din Sibiu. La această vârstă fragedă, micuțul a suferit deja două intervenții chirurgicale pe creier.

Anul trecut, părinții lui Efrem au primit o veste cutremurătoare. Micuțul a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier (epidemom anaplazic de grad 3). În urma unei intervenții chirurgicale, aceasta a fost extirpată integral microscopic. Părea că totul a rămas o amintire urâtă și copilul este perfect sănătos, părinții l-au înscris chiar și la o grădiniță. În luna iunie a acestui an, în urma unui RMN, medicii au descoperit faptul că boala a recidivat și tumora a reapărut, fiind aproape la fel de mare ca cea operată anterior. În luna iulie a acestui an, micuțul a fost reoperat.

Micuțul Efrem este deja un luptător, doar că terapia care îl poate ajuta este mult prea costisitoare. Copilul are nevoie de ajutorul nostru.

Ca să aiba șansă la viață, doctorii din Franța de la Institutul Gustave Roussy au recomandat un tratament prin protonoterapie. Din pacate, aceasta terapie nu este acoperită de Casa de Asigurari de Sănătate. Pe data de 10.08.2020, Efrem este deja așteptat pentru începerea tratamentului, în Franța. Suma estimată de medicii de acolo este de aproximativ 150.000 de euro, reprezintând deplasarea, tratamentul și cazarea. Procedurile o să dureze minim 3-4 luni, timp în care părinții vor fi nevoiți să se mute acolo, pentru ca Efrem să facă tratamentul în regim ambulatoriu.

“Apelez la voi ca ÎMPREUNĂ să putem face, ca ceea ce poate părea imposibil, să devină POSIBIL. Fiecare leu contează, dar mai ales fiecare transmitere a mesajului mai departe poate să-l aducă mai aprope pe micuțul Efrem de tratamentul care-i poate salva viața.”, transmite tatăl copilului, George Călinescu.

Donații individuale se pot face în următoarele conturi:

Titular cont: George Călinescu

Pentru RON: RO16 RNCB 0318 0721 0630 0001

Pentru EUR: RO85 RNCB 0233 0721 0630 0002

REVOLUT: Către nr de telefon 0731310102 la George Călinescu

FACEBOOK: O șansă la viață pentru Efrem Călinescu

Donații prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit se pot face de către societățile comerciale, (pe bază de contract de sponsorizare) în contul Asociației Sus Inima, RO32BTRLRONCRT0329488002, deschis la Banca Transilvania Sibiu

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu