Controale la Sibiu – Amenzi și avertismente pentru cei care nu respectă regulile de protecție Covid-19

981

În cursul zilei de 1 august, 194 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul  I.P.J. Sibiu pentru verificarea măsurilor de izolare/carantină, de protecție individuală pe terase, în alte spații publice și în mijloacele de transport în comun și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport în comun. „Cu această ocazie, au fost verificate 159 de persoane, 42 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 11 mijloace de transport în comun. Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sibieni în mijloacele de transport în comun, au fost identificate și avertizate în scris 11 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

De asemenea, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură economică în context COVID și o sancțiune la Legea 61/1991, în valoare totală de 23.000 de lei.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi