Cum aflăm în ce spații deschise e masca obligatorie la Sibiu

0 9.708

Masca de protecţie devine obligatorie și în spațiile publice deschise din județul Sibiu.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a decis ca începând cu data de 3 august să se instituie în județul Sibiu obligativitatea purtării măștii de protecție în spații deschise, ca măsură de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus.

„Având în vedere măsurile adoptate prin H.G. nr. 588/2020 privind modificarea și completarea anexelor nr 2 și 3 la H.G. nr 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, a hotărât că Administratorii/ Proprietarii spațiilor publice deschise vor afișa la loc vizibil informații privind obligativitatea purtării măștii de protecție în locațiile stabilite prin Hotărârea nr. 37/31.07.2020 a CJSU Sibiu.”, se precizează într-un comunicat de presă, transmis de Prefectura Sibiu.

De asemenea Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor asigura informarea administratorilor/proprietarilor spațiilor publice deschise cu privire la aplicarea prevederilor hotărârii.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.